Pandurii a încheiat pregătirea centralizată cu un eşec

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat un eşec în meciul amical susţinut miercuri după-amiază cu CSM Slatina. Oaspeţii au câştigat, scor 3-2, meciul care s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu graţie unui penalti  dictat în ultimele minute de joc.

Cei de la Pandurii ar fi dorit să joace pe Stadionul Municipal acest meci cu una dintre cele mai bune echipe din Liga 3, dar administratorul stadionului, respectiv Direcţia de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu, nu şi-a dat acordul pentru că terenul beneficiază în această perioadă de lucrări de refacere a suprafeţei de joc.

De altfel, Pandurii nu a efectuat nici măcar un antrenament pe propriul teren în această perioadă, deşi vor susţine trei meciuri consecutive acasă la reluarea campionatului.

În ceea ce priveşte meciul amical, acesta a fost primul test al iernii pentru gruparea slătineană, revenită de curând din cantonamentul montan de la Cheile Grădiştei. Adversarul pandurilor s-a dovedit a fi o echipă bine pregătită după acest stagiu montan, stagiu de care echipa oraşului Târgu Jiu nu a putut beneficia fiind una dintre puţinele echipe din Liga 2 care nu a putut efectua un cantonament într-o zonă specifică pentru pregătirea de iarnă.

Golurile echipei slătinene au fost marcate de Cotigă (min.2), Grigore (min.44) şi nou-venitul Cătălin Doman (min.88). Pentru Pandurii au înscris Bodea în minutul 8 şi Korede Adedoyin în minutul 61.

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: