Bani mai mulți în conturile Consiliului Județean Gorj

Consiliul Județean Gorj va avea mai mulți bani în acest an. În jur de 160 de milioane de lei vor ajunge în conturile instituției. Bugetul este în dezbatere publică și va putea fi aprobat până la sfârșitul acestei luni.

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a explicat că banii vor fi suficienți pentru ca instituția să funcționeze normal și să fie cofinanțate investițiile demarate cu bani europeni: „Bugetul Consiliului Județean este în dezbatere publică de joia trecută. Nu o să aștept termenul maxim de 45 de zile. În maximum trei săptămâni de zile o să avem buget. Bugetul Consiliului Județean este de 160 de milioane de lei pentru partea de funcționare și pentru partea de cofinanțare a proiectelor sau de susținerea unor investiții”.

Banii sunt mai mulți ca anul trecut, a mai adăugat Cosmin Popescu: „Acest buget este un buget de început având în vedere că, în total buget, vor intra și banii de PNDL așa cum am spus, o să vină treptat. Aceasta este suma care o să ne ajute să funcționăm fără probleme, cu aparatul propriu, cu DGASPC Gorj și toate instituțiile subordonate. Ca o comparație cu anul trecut, suma este mai mare și ne asigură finanțarea fără probleme pentru activitățile curente și susținerea lucrărilor de investiții pe care ni le-am propus”.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: