Bani pentru încă trei site-uri de promovare a județului

Un proiect de hotărâre aprobat miercuri de Consiliul Județean Gorj propune creșterea cotizației Asociației ”Acasă la Brâncuși” cu 60.000 de lei, argumentul fiind realizarea a trei site-uri de prezentare și ghid turistic pentru promovarea județului Gorj. 

În proiectul de hotărâre, articolul 2 spune că ”Suma aprobată, în limita prevăzută la art. 1, va fi utilizată exclusiv în scopul achiziționării de către Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului „ACASĂ LA BRÂNCUȘI” a unei platformei digitale de ghid turistic destinată pentru susținerea unor activități de promovare a turismului gorjean”.


În nota de fundamentare a proiectului se face vorbire de 3 site-uri. 


”Informațiile turistice vor fi disponibile pe trei site-uri gestionate de Asociație respectiv : www.visitgorj.ro, www.acasalabrancusi.ro și www.brancusihomeland.ro. Pe lângă informațiile ce vor fi vizibile pe cele trei site-uri, funcționalitățile platformelor vor fi următoarele: ghid turistic, articole de promovare turistică, ghid audio, agendă culturală și evenimente, servicii locale de HoReCa, transport, agrement, oferte și promoții din partea serviciilor locale, recenzii. Aceste soluții informatice generează atât posibilități de promovare în on-line, cât și de monitorizare a evoluției activităților de turism în județul Gorj”, explică CJ Gorj.


Instituția mai spune că această soluție de promovare online este rezultatul discuțiilor cu operatorii de turism gorjeni. 

Vizualizări: 798

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: