Bani pentru o grădiniță din Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu a alocat peste 17 mii de lei către Grădinița cu Program Prelungit “Constantin Brâncuși” din municipiu. Potrivit hotărârii de Consiliu Local din această săptămână, banii sunt necesari pentru achiziția unui cuptor electric.

Contractarea și achiziția vor fi în sarcina oficialilor grădiniței. În total, municipalitatea a alocat 17.500 de lei. Solicitarea acestei sume a venit de la directorul Grădiniței cu Program Prelungit “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

La această grădiniță, sunt înscriși peste 200 de copii. „Urmare a defecțiunilor repetate și imposibilitatea achiziționării cuptorului de la plita de gătit din cadrul blocului alimentar, vă rugăm să ne sprijiniți în achiziționarea urgentă a unui cuptor electric la care sunt atașate accesoriile necesare funcționării acestuia. Menționăm că achiziționarea acestuia trebuie făcută în regim de urgență, gătirea hranei în blocul alimentar se face pentru 202 preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu și 57 de antepreșcolari din cadrul Creșei nr 10 din Târgu Jiu”, a motivat directorul grădiniței, Gabriela Cutuca.

Vizualizări: 761

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: