Micul Andrei are nevoie de ajutor

Românii îl prăznuiesc sâmbătă, 30 noiembrie, pe Sf. Andrei, ocrotitorul românilor. Un copilaș de doar câteva luni, botezat Andrei, are nevoie de ajutor pentru a lupta cu boala. Micuțul nu și-a văzut casa, fiind mutat de la naștere din spital în spital, pentru ca medicii să afle cauza convulsiilor și a tulburărilor de vedere.

Părinții lui au cam terminat banii și ar avea nevoie de sprijin, așa că au făcut un apel pe pagina de socializare.

“Printr-o minune Dumnezeiască am ajuns de câteva zile pe mâinile unui înger de medic care prin profesionalism deja pune bazele unei boli neurologice, displazie cerebrală și altele... care ar duce la o intervenție chirurgicală foarte delicată prin separarea unei zone de creier și reconectarea funcțiilor la partea sănătoasă. Toate astea se vor concretiza foarte curând, deja doamna profesor a întrunit o adunare interspitalicească internațională cu nume celebre din lume în acest domeniu și se caută un chirurg care ar face această operație delicată posibil în România sau în afara țării. Însă aceasta operație și toate investigațiile costă, iar noi am cam ajuns la final de puteri atât fizice, psihice, dar și financiare”, a scris tatăl copilului, Vasile Manasia.

Acesta face apel la prieteni și nu numai să îl ajute pentru ca Andrei să aibă o viață normală. Donațiile pot fi făcute în conturile:
Cont in lei RO61BTRLRONCRT0380334201
Cont in euro RO11BTRLEURCRT0380334201
Tel 0764241316 - Manasia Vasile.

Vizualizări: 1,111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: