Bani pentru refacerea drumului din Valea Sohodolului

Drumul de pe Valea Sohodolului va fi refăcut. Acest lucru este susținut de președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. Astfel, în urma solicitărilor făcute la centru au fost alocate fondurile necesare pentru refacerea pagubelor create de inundații.

Gorjul a primit de la Guvern 42 de milioane de lei, dintre care 23 de milioane au fost repartizate Consiliului Județean Gorj. Banii sunt destinați pentru a repara ce au distrus apele în urmă cu câteva săptămâni, atunci când mai multe localități au fost afectate de inundații.

Șeful Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, spune că în perioada următoare se va interveni pe Valea Sohodolului.


”Proiectul de hotărâre a fost înaintat Guvernului de mine și de prefectul Cristinel Rujan, având în vedere procesele verbale ale Comitetelor Locale și Județean pentru Situații de Urgență. Suma totală venită pentru județul Gorj este de 42 de milioane de lei, din care 23 de milioane pentru Consiliul Județean. Vom ataca zona Brănești, Berlești, Licurici și zonele ce au fost grav afectate de viitură, de pe Valea Sohodolului. Pentru acest lucru au fost alocate 20 de milioane de lei”, a spus președintele CJ Gorj, Cosmin Popescu.

Vizualizări: 924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: