Spitalul din Târgu Jiu cumpără reactivi pentru testele Covid

Cazurile tot mai multe de SARS-CoV-2 lasă Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu fără reactivi pentru realizarea testelor. Ca să aibă stocuri suficiente, mai ales că vor putea fi făcute teste și de către cei care vor să meargă în vacanță în străinătate și au nevoie de un test negativ la Covid, reprezentanții spitalului au deschis o nouă licitație și caută reactivi.

Ofertele sunt așteptate până pe 12 august, dată după care se va stabili firma care va furniza reactivii către Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Licitația este formată din două loturi. Spitalul pune la bătaie, pentru primul lot, între 100 de mii și 1,2 milioane de lei, iar pentru lotul al doilea de reactivi, între 40 de mii și 485 de mii de lei.

Spitalul din Târgu Jiu va face și teste la cerere gorjenilor care vor să meargă în vacanță și li se vor cere la vamă documentele medicale care să ateste că sunt negativi la Covid. 300 de lei va costa un test pentru Covid, la spitalul din Târgu Jiu, și recoltarea probelor se face doar cu programare. 

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: