Bani pentru spitale

Evaziune fiscală

39 de agenţi economici au fost sancţionaţi cu amenzi de peste 80.000 de lei de comisarii Gărzii Financiare Gorj. Mai mult, au fost întocmite patru sesizări penale pentru infracţiuni de evaziune fiscală. Au fost aplicate amenzi contravenţionale în sumă totală de 65.400 de lei şi confiscări de bunuri şi sume în valoare de 15.000 de lei. (A.P.)

Cu bicicleta la Ţebea

Nea Adam, aşa cum îl ştie toată lumea pe ciclistul Gheorghe Adam, va merge pentru a XX-a oară la Ţebea, pentru a lua parte la sărbătorile închinate lui Avram Iancu, unul dintre conducătorii mişcării revoluţionare de la 1848. Acesta va parcurge pe bicicletă peste 200 de kilometri.

Omagiu Maria Apostol

Maria Apostol va fi omagiată de locuitorii din Runcu printr-un festival-concurs, ce a ajuns în acest an la cea de-a doua ediţie. Tineri interpreţi de muzică populară de la şcolile din zonă şi din judeţele învecinate vor evolua pe scena amplasată lângă casa memorială.

Bani pentru spitale

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu a primit azi bani de la Casa Judeţeană de Asigurări de sănătate pentru a-şi achita datoriile acumulate către diferiţi furnizori. Datoriile spitalului au fost de 40 de miliarde de lei şi sunt vechi de câţiva ani. (A.F.)

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: