Bărbat dat dispărut de soția sa. Căutat de polițiști și de salvamontiști

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana au fost sesizați de o femeie, noaptea trecută, cu privire la faptul că soțul său, Mutulescu Ion, în vârstă de 74 de ani, din Târgu Jiu, a plecat în dimineața zilei de 24 iunie a.c. de la locuința acestora din comuna Godinești și până în prezent nu s-a mai întors. Salvamontiștii gorjeni au intervenit în timpul noptii cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii. Acțiunea de căutare continuă, fiind folosite trei drone de căutare aeriana, un echipaj cu barca și, dacă va fi nevoie, drona subacvatică.


Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta a plecat la pescuit în zona lacurilor din satul Hodoreasca, de pe raza comunei Câlnic, județul Gorj, unde i-a fost identificat autototurismul.


Semnalmente -  Înălţime 1,70 metri, corpolent, greutate-75 de kg, ten măsliniu, ochii căprui, păr alb, faţă ovală. 


La data plecării bărbatul purta pantaloni multicolori, tricou de culoare maro roșcat,  papuci de casă, de culoare negru, iar pe cap purta o șapcă de culoare alb. 


Persoanele care poate oferi detalii ce pot duce la identificare bărbatului, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Vizualizări: 1,539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: