Bărbaţi buzunăriţi de o femeie

Poliţiştii târgujieni, aflaţi în serviciu de patrulare în zona Piaţa Centrală, au fost sesizaţi de către doi bărbaţi, unul de 39 ani, din  Craiova,  iar celălalt din comuna Godineşti, despre faptul că o persoană de sex feminin le-a sustras din buzunar, suma de 13 lei, respectiv 70 lei. Suspecta de 43 ani din Tg. Jiu, a fost prinsă chiar în locul unde “operase” şi unde îşi căuta alte victime. Asupra acesteia au fost găsite sumele de bani sustrase celor doi bărbaţi şi le-au fost restituite, iar pe numele ei au întocmit pe numele acesteia dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

STIRI PE SCURT

A furat motorină de la serviciu


Un bărbat de 49 de ani a furat motorină de la serviciu şi a fost depistat de  poliţiştii din Turceni în zona Complexului Energetic. Acesta avea asupra lui două recipiente din plastic, de 10 şi respectiv 5 litri, în care se afla combustibil. Cu ocazia audierii, suspectul le-a relatat poliţiştilor că a sustras acest combustibil de pe o locomotivă ce aparţine Căilor Ferate Uzinale Turceni, pe care o deserveşte. Combustibilul a fost recuperat urmând a fi restituit unităţii prejudiciate, iar angajatul complexului s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, suspectul fiind cercetat în stare de libertate.

Umbla cu cuţitele la el

Un bărbat din Dragoteşti se plimba pe stradă cu două cuţite la el. Poliţiştii împreună cu jandarmii l-au oprit pentru legitimare şi l-au indisponibilizat pe bărbatul de 40 de ani de cele două cuţite. Poliţiştii au întocmit pe numele suspectului dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, faptă pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Doi la spital, doi la puşcărie

Doi tineri din Târgu Jiu au ajuns în arestul politiei, iar alţi doi la spital, după ce s-au bătut în plină stradă. În mijlocul nopţii, în apropierea Parcului Central din Târgu Jiu, cei patru tineri s-au luat la harţă, fiind nevoie de intervenţia poliţiei pentru a-i despărţi. Harţa dintre cei patru tineri a început în faţa unui bar din cartierul Iezureni, când doi dintre ei au avut discuţii în contradictoriu. După nici o jumătate de oră, cei patru scandalagii s-au reîntâlnit în faţa Parcului Central, iar de data aceasta nu au mai rezistat şi s-au luat la bătaie. Poliţia a intervenit să-i despartă. Doi dintre ei, în vârstă de 25 şi 32 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar alţi 2 de 22 şi 23 de ani au ajuns la spital, după loviturile încasate. (M,N,)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: