În comă după ce a căzut de pe biserică

Un bărbat de 38 de ani din Târgu-Jiu a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce a căzut de la înălţime. Se pare că târgujianul era în timpul liber şi lucra la o casă ce aparţine unei Biserici Penticostale. La faţa locului a ajuns imediat Poliţia şi Inspectorii de muncă şi încearcă să stabilească dacă a fost un accident de muncă, deşi lucrările la imobilul respectiv se făceau în regie proprie.

 Valeriu Cercelaru are 38 de ani şi este tatăl a şase copii. El lucrează ca electrician la o fabrică de pâine şi se pare că în timp liber lucra la o construcţie care aparţine Bisericii Penticostale, unde funcţionează o grădiniţă. Ieri seară se pare că bărbatul a căzut de la înălţime. A fost adus la spital de o cunoştinţă care susţine că era în trecere. „Eu nu ştiu ce s-a întâmplat pentru că eram în trecere. M-a oprit un cunoscut să-l duc la spital. L-am pus în maşină şi l-am adus. Mai multe nu ştiu să vă spun. Nu ştiu dacă lucra sau ce făcea. Era inconştient”.

Sora bărbatului a fost anunţată probabil de acelaşi cunoscut. „Eu am venit la spital. Nu ştiu ce face el în timpul liber. El e de profesie electrician. Mai multe nu ştiu. Soţia lui e plecată în Germania, iar copiii sunt la ţară la bunici”, spune Tabita Botănel.

Starea de sănătate a bărbatului este critică, iar medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe au decis să-l transfere la Craiova „ Este în stare foarte gravă, chiar critică. Are multiple traumatisme craniene şi trebuie operat, are şi leziuni interne. Va fi transferat la Craiova”, spune Liliana Crăciun, medic UPU.

ANCHETĂ

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă, împreună cu Poliţia au deschis o anchetă în acest caz. ”Bărbatul lucrează cu forme legale la o societate . Nu ştim dacă în momentul producerii accidentului era sau nu la serviciu. Unde s-a întâmplat eveniment se lucrează la o casă în regie proprie. E vorba de un imobil al unei Biserici Penticostale. Facem cercetări să vedem dacă este sau nu accident de muncă”, spune George Romanescu, şef ITM Gorj.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: