Bârcă: Și-au bătut joc de Gorj. La Târgu-Jiu vă plimbați cu barca dacă plouă

Primarul din comuna gorjeană Turburea critică dur modul în care Guvernul a împărțit banii la Gorj, când a făcut rectificarea bugetară. Primarul arată cu degetul spre președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care își bate joc de județ, ajutat de ”gașca lui”. Mai mult decât atât, Ion Bârcă nu înțelege de ce Primăria Târgu-Jiu primește mereu sume fabuloase, atâta timp cât orașul lasă de dorit.

Ion Bârcă este foc și pară pe conducerea de la Gorj a Partidului Național Liberal și pe modul în care înțeleg liberalii să ajute județul. Totul a pornit de la modul în care Guvernul a împărțit la Gorj banii în luna decembrie. ”Vă spun clar că cinci generații de acum înainte o să fie generații de sacrificiu, pentru că asta vrea Guvernul PNL. Dan Vîlceanu și cu ”gașca lui” și-au bătut joc de tot. El s-a îmbogățit de nu mai știe ce să facă cu banii și de județ își bate joc”, susține primarul din Turburea.

Acesta este supărat și pe primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, că nu știe să gestioneze așa cum trebuie banii primiți de la Guvern. ”Guvernul lui Vîlceanu a dat bani la primăria Târgu-Jiu până nu a mai putut. Întreb eu acum ce a făcut Romanescu pentru Târgu-Jiu cu acele sume fabuloase primite de la ai lui. Parcări nu sunt în continuare și când plouă vă plimbați cu barca la Târgu-Jiu, dar banii vin cu nemiluita”, a mai spus Ion Bârcă.

Vizualizări: 2,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: