Bârcă: Va fi greu pentru contracandidaţi să arunce cu noroi în munca mea

Ion Bârcă, primarul comunei Turburea, este pregătit pentru alegeri. Acesta spune că va face o campanie curată, în care nu va pronunţa nici măcar o dată numele contracandidaţilor. Cât despre ceilalţi aspiranţi la funcţia de primar, Bârcă crede că nu le va fi uşor să arunce cu noroi în munca lui întrucât localnicii din Turburea îi cunosc meritele.

Ion Bârcă şi-a întocmit bilanţul activităţii de primar încă de la sfârşitul anului trecut. Printre realizările sale se numără: introducerea reţelei de canalizare în satele Turburea, Şipotu şi Spahii; extinderea şi reabilitarea sistemului de iluminat public; extinderea reţelei electrice în satul Poiana; construirea şi reabilitarea Bisericii Poiana; împrejmuirea Bisericii Poiana şi a cimitirului aparţinător; construirea unei săli de pomeni la Biserica Poiana; construirea  Monumentului Eroilor în satul Poiana; extinderea alimentării cu apă în satul Cocorova şi în cătunul Butişoara; construirea Capelei şi sălii de mese la biserica de la Cocorova; împrejmuirea cimitirului Cocorova; înfiinţarea Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor; oferirea unui sediu modern pentru activitatea Postului de Poliţie Turburea; achiziţionarea fostei cantine şi a sediului Petrom.

Edilul local s-a preocupat şi de asfaltarea şi modernizarea drumurilor: DS 9 Turburea- Şipotu; DS 4 Turburea de Sus; DS 44 Spahii de Sus; DS 55 Poiana; drumul sătesc- Gara Poiana; DS 49 Cocorova;  precum şi pietruirea tuturor uliţelor din Turburea, Şipotu, Spahii Poiana şi Cocorova. Ion Bârcă spune că a avut o activitate benefică pentru comunitate şi în domeniul protecţiei sociale. „Am sprijinit familiile cu venituri reduse la diferite evenimente, unele plăcute, alte neplăcute; am oferit asistenţă socială şi medicală pentru tineri şi pentru persoanele vârstnice; am extins reţeaua de asistenţă medicală comunitară în comună; am facilitat obţinerea atestatelor de producător de către producătorii agricoli fără a achita taxe, care au fost un element cheie în obţinerea ajutorului pentru calamitate subvenţionat prin APIA Gorj”, a declarat Ion Bârcă.

CAMPANIE

Ion Bârcă spune că este deja pregătit pentru campania electorală. „Mi-am făcut deja programul de campanie, sunt mulţumit de realizările mele şi cred că voi obţine şi de această dată un rezultat bun. Am încredere în electorat pentru că nu i-am dezamăgit pe localnici. Voi face o campanie fără atacuri la persoană, nu vreau nici măcar să le pomenesc vreodată numele contracandidaţilor mei în campanie. Oamenii mă cunosc, iar contracandidaţilor mei nu le va fi uşor să arunce cu noroi în munca mea”, a declarat Ion Bârcă, primarul comunei Turburea.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: