Baschet: Meci de calificare pentru Energia

Energia Târgu-Jiu se pregăteşte pentru derbiul grupei K a FIBA Europe Cup. Baschetbaliştii Energiei se confruntă marţi, 24 noiembrie, la ora 19, cu AEK Larnaca, ocupanta locului doi în grupă. Antrenorul Antonis Constantinides anticipează un duel extrem de greu cu echipa care vine din ţara sa natală.

Compatrioţii săi sunt pe locul secund în grupă şi vin cu gânduri mari la Târgu-Jiu. Energia are însă un obiectiv clar: victoria. O înfrângere poate pune în pericol calificarea în următoarea fază a competiţiei. “Prioritatea este să obţinem calificarea. Probabil ei consideră că la Târgu-Jiu este mai uşor să câştige, astfel că trebuie să fim atenţi şi să ne concentrăm la acest meci pentru a obţine victoria”, susţine antrenorul Energia. Cipriotul de pe banca Energiei le cere jucătorilor săi concentrare maximă pentru a obţine victoria. “Trebuie să jucăm 40 de minute foarte bine, să fim concentraţi şi să tratăm cu mare importanţă fiecare detaliu împotriva adversarului”, a mai declarat antrenorul Energiei. Constantinides face şi un apel către publicul de la Târgu-Jiu să fie alături de echipă şi să-i susţină pe jucătorii Energiei. 

Jandarmii şi poliţiştii gorjeni sunt şi ei cu ochii pe meciul din Europe Cup. În urma şedinţei tehnice desfăşurată la sediul Clubului Sportiv Energia de la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, s-au stabilit că uşile de acces  se vor deschide în ziua de 24.11.2015, începând cu ora 18.00, accesul spectatorilor în incinta Sălii Sporturilor se va efectua numai pe bază de documente de acces, biletele se vor comercializa până la ora 19.00, iar galeria echipei  Energia va fi dispusă în sectorul „B”.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: