Echipa Vulturii Fărcăşeşti II, susţinută de autorităţile locale

Autorităţile locale din comuna Fărcăşeşti se implică intens în susţinerea tinerilor care desfăşoară activităţi sportive la nivelul localităţii. În fiecare an primăria şi Consiliul Local alocă circa 30.000 lei, pentru ca cei 40 de sportivi care fac parte din echipa de fotbal Vulturii Fărcăşeşti II să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii.

Administraţia locală din Fărcăşeşti investeşte în fotbal, mai ales că la nivelul comunităţii îşi desfăşoară activitatea echipele de juniori şi de seniori Vulturii Fărcăşeşti II, înscrise în liga a IV-a de fotbal. În sezonul competiţional trecut, echipa de juniori a reuşit să se claseze pe primul loc la nivel de judeţ. Cele două echipe desfăşoară activitatea sportivă pe stadionul din satul Peşteana Jiu. Autorităţile au achiziţionat la mijlocul anului 2015 două bănci de rezervă moderne, inclusiv banca de observator şi asistent medical.

Autorităţile locale investesc în echipă şi susţin financiar toate deplasările fotbaliştilor, dar şi persoanele implicate în organizarea meciurilor. "La meciurile de acasă, atât la seniori cât şi la juniori, suportăm cheltuielile cu persoana care îngrijeşte terenul, brigada de arbitri şi asistentul medical. În deplasare asigurăm transportul echipei cu două microbuze", a declarat Dănuţ Bălu, primarul comunei Fărcăşeşti.

Autorităţile locale au în vedere ca an de an sportivii să aibă echipamentele necesare pentru desfăşurarea activităţii sportive. „Anul acesta a fost asigurat un echipament sportiv de joc pentru echipa de juniori, deoarece echipamentul nu a mai fost adus de jucători la sfârşitul sezonului trecut şi a fost necesar un alt echipament pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a activităţilor sportive”, a mai spus primarul din Fărcăşeşti.

Parcarea stadionului din satul Peşteana de Jos a fost amenajată în anul 2012, astfel încât cei care merg să vadă meciurile echipei locale de fotbal să poată lăsa autoturismele într-un spaţiu conform. 20 de locuri de parcare au fost înfiinţate la acea vreme.

Vizualizări: 272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: