Narcis Răducan, în competiţie cu Valeriu Argăseală

Clubul Pandurii Târgu Jiu a primit o nominalizare în acest an la Gala Fotbalului Românesc, la categoria „Cel mai bun preşedinte de club”. Titlul a mai fost câştigat de Pandurii, mai exact de Marin Condescu, în 2013. Răducan se bate acum cu Valeriu Argăseală, şeful de la Steaua.

Preşedintele Narcis Răducan poate fi votat pe site-ul oficial al evenimentului în cadrul căruia va avea loc festivitatea de premiere, Bucharest Fashion Week. El se luptă cu Felix Grigore (CS Universitatea Craiova), Valeriu Argăseală (FC Steaua Bucureşti), Dănuţ Coman (AFC Astra Giurgiu) şi
Daniel Stanciu (ACS Poli Timișoara). De asemenea, pot fi votaţi cei mai buni fotbalişti, antrenori şi arbitri din anul 2015. Evenimentul va avea loc în cadrul Bucharest Fashion Week, în perioada 1-6 Decembrie 2015, la Ambasad’Or Otopeni.

Pandurii a mai deţinut acest titlu. Atât la preşeidnte, cât şi la categoria Stranier. În 2013, fostul preşedinte Marin Condescu a fost desemnat cel mai bun preşedinte de club în anul în care Pandurii a ieşit vicecampioană şi s-a calificat în grupele Europa League. De asemenea, Eric de Oliveira a primit titlul de cel mai bun stranier după o primă parte excelentă de sezon cu Pandurii.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: