Pandurii va dona încasările de la meciul cu Petrolul Ploieşti

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va dona încasările de la meciul de luni, 23 noiembrie, cu Petrolul Ploieşti, celor cinci fraţi rămaşi orfani după tragedia din Clubul Colectiv.

Este vorba despre copiii Mariei Ion, femeia de serviciu din Colectiv. Clubul Pandurii a dorit iniţial să le ofere cadouri copiilor, însă ulterior apoi s-a ajuns la ideea organizării unei vizite la Târgu Jiu. Greu încercaţi de soartă şi rămaşi orfani în urma tragediei care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, cei cinci fraţi, dintre care patru minori, au precizat că nu au mai avut ocazia unei astfel de vizite până acum şi tot ceea ce au văzut i-a încântat, chiar şi drumul până la Târgu Jiu fiind pentru ei o premieră.

Impresionant a fost gestul lui Armando, care a avut un gând bun pentru toţi cei care au pierdut pe cineva drag în aceeaşi tragedie în care a pierit şi mama sa: „Să fie puternici şi să meargă mai departe”. Copiii au vizitat vestiarele echipei şi au primit echipament sportiv complet din partea clubului, treninguri, tricouri, ghiozdane şi geci. După ce au avut posibilitatea să meargă în vestiarul echipei, să îi cunoască pe fotbalişti, aceştia au mers pe terenul de fotbal pentru a asista la un antrenament.

Invitaţia adresată celor cinci copii a inclus şi o vizită la operele marelui sculptor Constantin Brâncuşi, aceştia fotografiindu-se împreună cu preşedintele clubului Pandurii, Narcis Răducan.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: