Amicalul Flacăra Horezu - Gilortul se joacă la Pietrari

Programat inițial la Horezu, meciul de pregătire dintre Flacăra Horezu și Gilortul se va disputa pe Stadionul Comunal din Pietrari (Vâlcea), la 15 km de Horezu. Decizia a fost luată de organizatori din cauza stării suprafeței de joc de pe Stadionul Treapt din Horezu.

Gilortul susține vineri, 3 martie, ultimul meci de pregătire înainte de reluarea campionatului, împotriva formației Flacăra Horezu. Partida va avea loc pe Stadionul din Pietrari, începând cu ora 12:00.

Adversara gorjenilor ocupă locul 3 în seria 6, cu 28 de puncte, obținute în 15 partide, în care a înregistrat 8 victorii, 4 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 23-15. Formația pregătită de Adi Popa are șanse mari să prindă un loc de play-off. Flacăra va juca în primul meci oficial din 2023 pe terenul liderului, CSM Alexandria, vineri 10 martie. „Băieții lui Mario Găman trebuie să uite repede evoluția modestă din partida cu Viitorul Dăești, să se focuseze pe acest ultim meci de pregătire, deoarece în mare măsură decizia privind unsprezecele de start din partida cu Progresul Ezeriș de săptămâna viitoare va fi luată după jocul de la Horezu”, scriu pe pagina oficială cei de la Cărbunești.

În ultimul amical Gilortul a cedat fără drept de apel în disputa cu formația vâlceană Viitorul Dăești. Elevii lui Mario Găman au primit câte 3 goluri pe repriză și nu au reușit să marcheze decât de două ori, la scorul de 0-3, dând speranța că pot intra în joc. Din păcate, după pauză nu au mai reușit să înscrie, iar gazdele s-au impus cu un categoric 6-2.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: