Începe seria de patru meciuri acasă pentru echipa de baschet

Baschetbaliștii de CSM Târgu Jiu au jucat până acum în deplasare iar din week-end încep seria celor patru meciuri de pe teren propriu din Grupa 11-18. Conform calendarului FRB, echipa pregătită de Kresimir Basic va juca în luna martie 4 meciuri la rând pe teren propriu.

Prima confruntare este programată pentru sâmbătă, 4 martie, când gazdele de la Târgu Jiu vor juca cu CSM Focșani. Partida contează pentru etapa a-3-a din Grupa 11-18 și va începe la ora 19.00. Avantajul din aceste meciuri va fi prezența prublicului în tribune, prezență de care gorjenii vor să profite. ”Trebuie să ne păstrăm randamentul și concentrarea pe care am avut-o la meciurile cu Steaua sau Craiova, fiindcă trebuie să ne impunem jocul. Sperăm ca publicul să fie, ca de fiecare dată, al șaselea jucător, și la final, să ne bucurăm împreună de un rezultat pozitiv”, a declarat Kresimir Basic la conferința de presă premergătoare partidei cu CSM Focșani.

„Luna martie este un foarte importantă pentru CSM Târgu Jiu, care începe o serie de partide extrem de importante pentru menținerea în Liga Națională. O serie de meciuri care poate rezolva într-un mod favorabil situația în clasament a echipei din Târgu Jiu, în perspectiva meciurilor din ultima fază a campionatului. O clasare cât mai bună în Grupa 11-18, ar însemna mai multe meciuri pe teren propriu în ultima fază a campionatului, ceea ce ar reprezenta un avantaj în plus pentru gruparea gorjeană în lupta pentru menținerea în Liga Națională”, a explicat situația CSM Târgu Jiu, pe pagina oficială.

CSM Târgu Jiu va aborda partida cu o absență majoră în lot. Antrenorul croat nu se poate baza la acest meci pe căpitanul Porter Troupe, accidentat, dar are convingerea că cei care vor intra pe teren vor da totul pentru victorie.

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: