Baschetbaliștii sunt în formă bună pentru meciul de sâmbătă

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu par să fie în creștere de formă și speră să obțină un rezultat bun la meciul din week-end cu CSM Focșani. Acesta deschide seria de 4 meciuri programate în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, acolo unde jucătorii își așteaptă fanii la meciul de sâmbătă.

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au avut o perioadă mai lungă de pregătire după ultimul meci oficial. Antrenorul Kresimir Basic consideră că echipa și-a îmbunătățit situația față perioada în care a preluat-o, acesta văzând aspecte pozitive în special în ceea ce privește circulația mingii chiar dacă e loc de mai bine. ’Este clar că mai avem unele probleme de rezolvat, însă, per ansamblu, sunt mulțumit de cum se pregătește echipa și încrezător că putem face lucruri bune împreună”, a spus antrenorul formației gorjene.

Următorul meci al baschetbaliștilor de la CSM este cel cu CSM Focșani din weekend. În opinia lui Kresimir Basic, jucătorii săi trebuie să fie concentrați pe toată durata partidei pentru a scoate un rezultat pozitiv.

Acesta a studiat deja adversarul despre care spune că joacă foarte mult tranziție ofensivă, cu shooteri foarte buni, care pedepsesc dacă au ocazia. „Nu sunt o echipă care complică lucrurile foarte mult în ofensivă, de aceea trebuie să fim pregătiți pentru aceste aspecte din primul până în ultimul minut. În ceea ce ne privește, trebuie să ne păstrăm randamentul și concentrarea pe care am avut-o la meciurile cu Steaua sau Craiova, fiindcă vrem să ținem echipa adversă la un anumit nivel, să ne impunem jocul”, a mai precizat Basic care are și o mare problemă de lot la acest meci, absența căpitanului Porter Troupe, care e accidentat. Totuși antrenorul are convingerea că cei care vor intra pe teren vor da totul pentru victorie.

Vizualizări: 315

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: