Baschetbaliștii de la CSM, deplasare pentru locul I la malul mării

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Constanţa pentru cel mai important meci din Grupa Albastră. Echipa pregătită de Claudiu Alionescu va juca sâmbătă cu liderul grupei, Athletic Constanța şi poate urca pe locul I în cazul unei victorii.

CSM Târgu Jiu s-a impus la Sighetu Marmației iar acum va juca pe terenul echipei Athletic Constanţa, în cadrul etapei a-3-a din Grupa Albastră a Ligii Naționale. Duelul primelor clasate în grupă, Athletic Constanța și CSM Târgu Jiu va avea loc sâmbătă, 7 martie, de la ora 17.00.

Jucătorii lui Claudiu Alionescu îşi doresc o victorie pentru a urca pe primul loc în grupă dar și pentru o primă victorie pe terenul celor de la Constanţa. Misiunea gorjenilor va fi totuşi dificilă pentru că Adrian Roșu nu va putea evolua la Constanța, în timp ce McClain și Djurasovic abia au revenit la antrenamente. Antrenorul Claudiu Alionescu se așteaptă la un meci dificil la Constanța și le-a  cerut elevilor săi trateze partida cu maximă seriozitate, pentru a putea spera la prima poziție în Grupa Albastră: “Este cel mai important meci din această grupă. Din păcate, înfrângerile din prima parte a campionatului în fața echipei din Constanța ne costă scump acum, iar pentru a putea câștiga această grupă este obligatoriu o victorie la Constanța. Chiar dacă venim după o victorie și o evoluție constant bună la Sighet, meciul de la Constanța va fi cu totul diferit. Vom întâlni o echipa bună, care variază foarte mult sistemele de apărare, o echipă care a  făcut și o modificare în lot față de ultima partidă când am jucat împotriva lor. Am încercat în această săptămână să-i focusez pe băieți la importanța acestui meci. Sper că am și reușit acest  lucru. Am pierdut la ultima posesie acolo în retur, dar cu siguranță avem capacitatea de a câștiga acest meci, chiar dacă mai avem unele probleme cu accidentările”.

CSM Târgu Jiu este pe locul doi în Grupa Albastră, cu 22 de puncte, în timp ce Athletic conduce cu 23 de puncte.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: