Băsescu, reclamat la parchet pentru şantaj şi ameninţare

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca mai multi parlamentari, printre care si el, vor depune o plingere penala la adresa presedintelui Traian Basescu pentru amenintare si santaj. Ponta a facut referire la declaratia de duminica a lui Basescu la adresa Gabrielei Vrinceanu Firea, parlamentar PSD membru in Comisia Nana. "Cel care va intra la inchisoare e Basescu", a declarat Ponta.

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara, la Realitatea TV, ca atat el, cat si fiica sa Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si ca senatorul PSD Gabriela Firea "mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele", a spus Basescu.

"Vom depune plingere penala miine pentru santaj impotriva lu Basescu", a spus Ponta, precizând că "Dna Firea, ca si toti colegii membri ai comisiei de ancheta, trebuie sa stie ca sint aparati de legi".

Sursa: HotNews.ro

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: