Băsescu: Sorin Roşca Stănescu minte

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că Sorin Roşca Stănescu este "un mincinos prost", el afirmând că parlamentarul a lansat un document fals şi că liberalul ar trebui să meargă, dacă se dovedeşte că nu are dreptate, unde a mers "înalt prea sinucisul Adrian Năstase".

El a fost întrebat, când a sosit la un eveniment pe tema medierii, cum comentează acuzaţiile lui Sorin Roşca Stănescu la adresa sa: "E o întrebare care mi-a picat foarte bine. Dacă Roşca Stănescu are dreptate, eu mă duc cu plăcere şi cu conştiinţa împăcată alături de Înalt Prea Sinucisul Adrian Năstase. Dar, dacă nu, ar trebui să se ducă el".

Preşedintele a continuat: "Am să vă arăt ce înseamnă un mincinos prost. A lansat aceste ordine de plată, care sunt nişte falsuri. Spune data în care s-a virat un milion de dolari în contul Alianţei «Dreptate şi Adevăr». Trece şi contul, care corespunde contului, numai că e aşa de prost, încât nu duce falsul până la capăt şi lasă contul cu terminaţia ROL. Într-un cont de lei, că asta înseamnă lei, nu poţi să virezi niciodată dolari. Deci un fals incomplet. Şi la fel e pe toate cele aşa zise 7 milioane de dolari, toate se virează într-un cont de lei. Nici rudele din generaţiile anterioare ale lui srs n-ar putea să facă. (..) Le aveţi, sunt pe toate site-urile, din păcate şi pe un site care se vrea al justiţiei, le promovează". Potrivit lui Băsescu, Stănescu ar trebui să aibă "decenţa" să se ducă singur "lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase".

undefined

"Sper să aibă decenţa să se ducă singur, ca falsificator, lângă înalt prea sinucisul Adrian Năstase. Că asta spuneaţi, că uite ce a făcut Năstase, şi a făcut puşcărie, şi deci, falsuri tip Roşca Stănescu", a spus preşedintele.

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a avut miercuri o declaraţie politică în care acuza faptul că în conturile de campanie ale Alianţei DA ar fi intrat aproximativ 7 milioane de dolari americani, care nu au fost declaraţi în anul următor în Monitorul Oficial conform prevederilor legale.

Oficiul Naţional pentru Prevenirea şi Combaterea Spălării Banilor (ONPCSB) s-a autosesizat şi a început o investigaţie în urma afirmaţiilor senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu potrivit cărora Alianţa DA ar fi beneficiat în 2004 de finanţări ilegale.

www.mediafax.ro

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: