Bătăi în trei discoteci din Târgu Jiu, Sadu şi Crasna

Nu există sâmbătă noapte într-un an de zile în care mascaţii să stea degeaba, dar la sfârşitul săptămânii trecute reprezentaţii forţelor de ordine din IPJ Gorj au fost chemaţi, cam în acelaşi timp, în trei locaţii diferite pentru a-i calma pe tinerii puşi pe „fapte mari”.

Transformaţi în „eroi” sau „viteji” după câteva pahare de alcool, scandalagiii de ocazie ajung să se ia la bătaie şi să-şi împartă pumni şi picioare din motive care pot fi considerate lejer ca „nimicuri”, la Crasna, la Bumbeşti Jiu şi la Târgu Jiu oamenii legii trebuind să intervină prompt pentru a nu se ajunge la bătăi cu consecinţe mai grave, aşa cum s-a mai întâmplat de-a lungului anilor în Gorj. Cel mai „serios” scandal al week-end-ului trecut a avut loc într-un club de fiţe din centrul municipiului, acolo unde agenţii de pază au intervenit prompt şi i-au scos pe scandalagii afară. Cum sediul IPJ Gorj nu e departe, mascaţii au intervenit prompt şi i-au „liniştit pe aceştia, ieri, după ce s-au trezit din beţie, certăreţii constatând că au de plătit nişte amenzi pe care le nu le vor uita prea curând.

„Cu ocazia verificărilor efectuate au fost identificaţi doi tineri în vârstă de 19, respectiv 21 ani ambii din Tg.Jiu. Din cercetări s-a stabilit faptul că aceştia, prin exercitarea de acte de violenţă fizică reciprocă, au provocat scandal în incinta localului, fiind înlăturaţi de aici de către personalul care asigura paza. Cei doi tineri au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu pentru cercetări, fiind sancţionaţi contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată, cu amenda în cuantum de 500 lei, fiecare. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt, pe numele celor doi tineri fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a anunţat IPJ Gorj.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: