Bătaie în centrul Târgu Jiului. Arest fără gratii pentru agresori

Trei bărbați din Târgu Jiu au fost reținuți după un scandal care a avut loc sâmbătă, 9 septembrie, în centrul municipiului Târgu Jiu. Doi dintre reținuți sunt rudă cu Ion Cucăilă, bărbatul bătut în urmă cu câțiva ani în sediul Poliției Municipale de doi agenți și un jandarm. Cei trei sunt cercetați pentru agresarea unui tânăr, în fața unui fast-food din zona Hotelului Gorj.

Gheorghe Cucăilă, în vârstă de 44 de ani, fiul său Constantin, de 22 de ani, și Silviu Stângaciu, 28 de ani, vecin cu aceștia, au fost prinși abia duminică, pentru că au dat bir cu fugiţii după scandalul pe care l-au provocat în centrul Târgu Jiului. Potrivit anchetatorilor, cei trei l-au agresat pe Cristi Știubei, în vârstă de 23 de ani, din municipiu, în urma unui conflict spontan. „Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în faţa unui fast-food împreună cu mai mulţi prieteni, a fost abordat de trei bărbați de 22, 28 și 44 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care erau sub influența alcoolului, fiind agresat fizic de către aceștia, după care au fugit de la faţa locului. În urma evenimentului, victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Cei trei bărbați reținuți sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru lovire sau alte violenţe. „Am fost reținut pentru că am luat bătaie”, a spus Gheorghe Cucăilă înainte să intre la audieri. Ion Cucăilă, fratele lui Gheorghe Cucăilă, și-a făcut apariția la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu Acesta a spus că și rudele sale au fost agresate. „Ăia erau 10 inși, ei au fost decât trei”, a explicat acesta. Magistrații au decis ca cei trei bătăuși să fie cercetați în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.   

Vizualizări: 6,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: