Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tânără din Târgu Cărbunești, păcălită de o ghicitoare

O femeie de 48 de ani, din municipiul Piteşti, judeţul Argeş, a fost reținută luni de polițiștii gorjeni, fiind bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, la data de 27 iunie a.c., aceasta a abordat pe raza municipiului Târgu Jiu o tânără de 20 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, şi, sub pretextul că doreşte ”să-i ghicească viitorul”, i-a solicitat să pună un lănțișor cu pandantiv din aur, o brățară cu pandantiv din aur și un inel din argint într-o hârtie. Ulterior, după ce a desfăcut hârtia, tânăra a constatat că bijuteriile îi fuseseră sustrase și a sesizat organele de poliție", arată IPJ Gorj.

În cursul zilei de marți, femeia bănuită de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale. Bunurile sustrase au fost recuperate integral de către polițiști și restituite persoanei vătămate. (A.A.)

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: