Bătaie între polițiști și localnici în Hunedoara - VIDEO

Scandal uriaș la Hunedoara sâmbătă, înainte de Înviere. Polițiștii care au încercat să rețină un bărbat care nu avea documentele prevăzute de lege pentru situația Stării de Urgență au fost bătuți de locuitorii unui cartier. Mașinile poliției au fost avariate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, trei dintre persoanele care au luat parte la aceste violențe identificate și au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate.

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor”, a transmis IPJ Hunedoara.

Din filmare rezultă că zeci de persoane au fost la fața locului, nu toate participând la agresarea polițiștilor.

Vizualizări: 3,447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: