Bătaie pe postul de director de la Şcoala Populară de Artă

Viorel Gârbaciu va avea un contracandidat la concursul pentru ocuparea postului de director al Şcolii Populare din Târgu Jiu. Interpreta de muzică populară Emilia Drăgotoiu Nanu este cea care îi vânează postul actualului manager. La concursul din 15 aprilie mai sunt scoase posturile directorilor de la Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”, Bibliotecii Judeţene „Cristian Tell” şi al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.

Emilia Drăgotoiu Nanu a fost timp de mai mulţi ani de zile profesoară de canto la Şcoala Populară de Artă, iar acum profesează la Clubul Elevilor din Rovinari. Interpreta spune că încă nu şi-a depus proiectul de management la sediul Consiliului Judeţean (CJ) Gorj.

„Intenţionez să fac acest lucru, însă mai am câteva zile să mă decid. Vreau să candideze pentru că am lucrat în sistem şi poate am o altă viziune asupra modului de desfăşurare sau poate pur şi simplu vreau să continui ceea ce se face acolo. Este un concurs la care oricine are voie să se înscrie”, afirmă Emilia Drăgotoiu Nanu. Viorel Gârbaciu, actualul director al Şcolii Populare de Artă îi urează succes acesteia. Înscrierile pentru ocuparea postului de director a uneia dintre cele patru instituţii de cultură subordonate CJ Gorj se pot face până vineri la ora 12.00. Începând cu data de 15 aprilie se va da startul la susţinerea proiectelor de management din cadrul interviurilor, iar pe 16 aprilie vor fi anunţaţi câştigătorii. Cei nemulţumiţi vor putea depune pe 24 aprilie contestaţiile, care vor fi soluţionate până pe 28 aprilie.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: