Bătaie pe un post de ofiţer la ISU Gorj

Sute de gorjeni vor să îmbrace haina militară! Asta dacă e să luăm în calcul că aproximativ 350 de persoane s-au înscris pentru a prinde unul dintre cele şase posturi scoase la concurs de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj.

ISU Gorj a scos la concurs cinci posturi de ofiţer şi un post de subofiţer în cadrul mai multor birouri. Este vorba despre Patrimoniu Imobiliar, Financiar, Comunicaţii, Achiziţii Publice, Avizare-Autorizare şi Resurse Umane. În total, s-au înscris 345 de candidaţi. Săptămâna trecută, aceştia au susţinut prima probă: testul psihologic.

„Aproape jumătate din candidaţi au fost declaraţi respinşi. Un număr de 184 de candidaţi dintre cei 345 înscrişi pentru posturile vacante au fost declaraţi apţi după ce au fost evaluaţi psihologic în perioada 15-17 ianuarie 2018. Candidaţii au fost evaluaţi în patru serii”, după cum a explicat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Cea mai mare bătălie se dă pe postul de subofiţer. Aici s-au înscris 116 candidaţi. Următorul post, la fel de „vânat”, este cel de specialist la Achiziţii Publice. Pentru cei care au rămas în competiţie urmează ultimele probe: cea pentru evaluarea performanţelor fizice, care va avea loc luna viitoare şi proba scrisă, programată în martie. Graficul de concurs poate fi consultat pe site-ul ISU Gorj.

Vizualizări: 1,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: