Prefectul anunţă măsuri cu şefii care chiulesc

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, anunţă că va lua măsuri cu şefii de instituţii care lipsesc de la şedinţele de Colegiu Prefectural. Nu ştie încă în ce vor consta măsurile. „Nu este în regulă, când toţi titularii sunt prezenţi, dar se găsesc doi-trei care îşi fac un obicei din a nu participa la aceste întâlniri. Când au existat motive, am acceptat înlocuirea cu adjuncţii. Nu putem să acceptăm la infinit asemenea atitudini şi vom lua măsuri”, a spus prefectul, care i-a acuzat pe chiulangii de „dezinteres faţă de problemele judeţului”.

Cei absenţi au fost Ion Işfan - inspector şcolar general şi Ion Tudor - director la Drumuri Naţionale. Adjunctul ISJ Gorj şi-a scuzat şeful, despre care a spus că a fost la Peştişani. „Voi verifica dacă a fost în teren, dar oricum nu este în regulă, decât dacă a apărut o situaţie care impunea prezenţa dumnealui acolo. Cu domnul Tudor nu ştiu ce s-a întâmplat, pentru că era foarte disciplinat”, a spus Ciprian Florescu.

Prefectul de Gorj nu are însă pârghii pentru sancţionarea celor care lipsesc. „Trebuie să existe instrumente fie să îi aducem cu picioarele pe pământ, fie să solicităm înlocuirea lor definitivă din Colegiul Prefectural”, a spus prefectul.

Şedinţele de Colegiu Prefectural constau în nişte rapoarte de activitate prezentate prin rotaţie de şefii de instituţii. (R.S.)

Vizualizări: 584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: