”Bătălie” crâncenă pentru posturile de spălătoreasă de la spital

Concurență aprigă la concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru cele șapte posturi de spălătoreasă la Compartimentul Spălătorie. Chiar dacă este vorba de posturi contractuale, nu mai puțin de 84 de candidate au rămas în cursa pentru unul dintre aceste posturi. Asta înseamnă 12 candidate pe post. Și cele 84 de candidaturi sunt doar cele care au fost admise după verificarea actelor din dosare de către comisia de concurs. Ce e drept, condițiile de participare la această selecție au fost extrem de ușor de îndeplinit. Mai exact, candidatele au trebuit să facă dovada că au absolvit școala generală, iar vechimea în muncă nu a reprezentat o condiție pentru participarea la concurs.

Dat fiind numărul mare de persoane care vor participa la această selecție, proba scrisă, programată pentru data de 13 mai, se va desfășura la Complexul Studențesc Debarcader al Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Candidatele vor susține interviul în data de 16 mai.

La începutul anului 2019, conducerea Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a luat decizia de a internaliza serviciul de spălătorie, până atunci acesta fiind asigurat de o firmă privată. Investiția s-a ridicat la circa 500.000 lei, mare parte din sumă fiind cheltuită pentru achiziția de echipamente precum mașini de spălat normale sau cu barieră termică pentru materiale infectate, uscătoare și calandre pentru călcarea lenjeriei.

Vizualizări: 2,783

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: