Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

UATAA Motru plătește 3,5 euro pentru fiecare certificat împrumutat

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă (UATAA) Motru a împrumutat de la CET Oradea certificatele de carbon de care avea nevoie până la termenul limită de 30 aprilie. Costul nu este unul mic, după cum scrie presa din Bihor.

Astfel, UATAA Motru va plăti un comision de 3,5 euro/certificat, cele 12.600 certificate urmând a fi achitate în trei rate. Per total, costul suplimentar suportat de UATAA va fi de 44.100 de euro, asta doar pentru că autoritățile locale și conducerea uzinei nu au găsit modalități pentru a cumpăra certificatele în termen.

În schimb, CET Oradea a cumpărat certificatele de care avea nevoie, pe cele care au ajuns la UATAA Motru, dar și 231.600 de certificate pentru Colterm Timișoara, cu un comision de patru euro și un termen de rambursare de șase luni. "Cele două tranzacţii vor aduce un câştig de peste 1,9 milioane lei pe 6 luni, cât tot profitul pe anul 2018", a spus directorul Termoficare, Stănel Necula, pentru presa locală.

Vizualizări: 2,248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: