Bătăuşul de poliţişti încă e liber după condamnarea la închisoare!

Bărbatul din Târgu Cărbunești remarcat în ultima vreme prin corecțiile aplicate oamenilor legii rămâne în continuare o problemă pentru aceștia, deși ar fi trebuit să fie în spatele gratiilor încă de la sfârșitul săptămânii trecute.

Vasilică Cămăruț a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la închisoare cu executare, însă mandatul emis pe numele său nu a putut fi pus în practică pentru că omul a dispărut pur și simplu. După ce a aflat că trebuie să intre la pușcărie, individul s-a făcut nevăzut, polițiștii fiind nevoiți să îl dea în urmărire națională în speranța că, astfel, îl vor prinde mai repede.
Cămăruț a lovit anul trecut doi agenți, a spart geamul unei mașini din dotarea Poliției, precum și un geamul din sediul Poliției Târgu Cărbunești, iar cu puțin timp înainte de a fi condamnat definitiv a mai luat la palme și un viitor polițist, un elev de la o școală de poliție pe care l-a întâlnit într-o discotecă. A doua zi după ce l-a lovit pe viitorul agent, individul a primit vestea condamnării sale și dus a fost de acasă, asta în condițiile în care incidentul din discotecă a fost considerat unul minor pentru ca el să fie încătușat din nou, mai ales că era și recidivist, fapt care i-a și făcut pe magistrații Curții de Apel Craiova să îi majoreze pedeapsa finală dispusă în dosarul în care a primit condamnarea cu executare.
„Condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la 9 luni închisoare (fapta din 25.02.2015). (…) condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la la pedeapsa de 6 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)condamnă inculpatul Cămăruţ Vasilică la 9 luni închisoare (fapta din 20/21.04.2015). (…)contopeşte pedepsele stabilite in pedeapsa rezultanta de 1 an si 4 luni închisoare, ( formata din pedeapsa cea mai mare de 9 luni la care se aplica o treime din totalul celorlalte pedepse - 7 luni). Revocă beneficiul liberării condiţionate privind restul neexecutat de 406 zile închisoare din pedeapsa aplicată prin s.p. nr. 663/04.11.2008 a Tribunalului Gorj. In baza art. 43 alin 1,2 Cp adaugă la pedeapsa de 1 an si 4 luni închisoare, rezultată în urma concursului de infracţiuni, restul neexecutat de 406 zile închisoare, in pedeapsa rezultanta de 1 an, 4 luni si 406 zile închisoare”, a decis Curtea de Apel Craiova la sfârșitul săptămânii trecute, în baza acestei decizii fiind emis ulterior mandatul de arestare preventivă care ar fi trebuit să îl ducă în spatele gratiilor pe bătăușul de polițiști.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: