Bătrână amendată că a ieșit din casă. "Nu avea ce să mănânce. A trăit doar cu zahăr"

O femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna gorjeană Turcinești, s-a ales zilele trecute cu dosar penal pentru că nu a respectat carantina. Ea a fost găsită de polițiști pe stradă. A fost transportată la spital și izolată. Bătrâna era în carantină din data de 29 iulie. Fiica bătrânei, internată și ea cu Covid-19, îi ia apărarea mamei sale și spune că nu mai avea ce să mănânce, de asta a plecat. 

Pensionara în vârstă de 71 de ani a fost găsită pe stradă și asta după câteva zile de când fiica ei a ajuns pe patul de spital, fiind contaminată cu temutul virus. Stând câteva zile singură în casă și fără alimente, bătrâna nu a mai rezistat și a ieșit din carantină. Ba mai mult, septuagenara se simțea și foarte rău, mai spune fiica acesteia.

 ”Eu sunt bolnavă și sunt internată la Târgu Cărbunești. Mama mea a stat patru zile în casă și a trăit cu zahăr, nu a mâncat nimic, nu s-a dus nimeni la ea. M-am rugat de oameni să se ducă să-i arunce o pâine peste gard. Nu s-a dus nimeni. Poliția nu avea cum să-i facă dosar pentru că ea are câteva probleme mintale. Nu face rău nimănui, este liniștită. A ieșit pentru că se simțea rău, mai ales că patru zile a mâncat doar zahăr. Am vorbit și cu primarul, dar nu s-a dus nimeni să-i ducă nimic”, a spus fiica bătrânei de pe patul de spital.

Fiica bătrânei se află în Spitalul din Târgu Cărbunești și susține că a trecut prin clipe de coșmar. De asemenea, bătrâna a fost internată în unitatea medicală de la Dobrița.

”Eu am văzut moartea cu ochii. Acum mă simt mai bine. Aici m-au pus cât de cât pe picioare. Inițial am avut timp de 5 zile anumite simptome. Mă durea în gât și eram slăbită”, a mai spus femeia infectată.

Vizualizări: 4,559

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: