Dosar penal pentru o bătrână din Turcinești. Nu a respectat carantina!

O femeie, în vârstă de 71 de ani, din Turcinești, s-a ales cu dosar penal pentru că nu a respectat carantina. Ea a fost găsită de polițiști pe stradă. A fost transportată la spital și izolată. Bătrâna era în carantină din data de 29 iulie.

Polițiștii au fost anunțați că femeia nu respectă măsura impusă de către Direcția de Sănătate Publică Gorj. Oamenii legii au găsit-o pe stradă. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

În plus, ea a fost transportată la spital. „Polițiști din cadrul Postului de Poliție Turcinești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 71 de ani, din comuna Turcinești, nu a respectat măsura carantinării dispusă de D.S.P. Gorj la data de 29 iulie a.c.., aceasta fiind depistată pe raza comunei Turcinești. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, femeia fiind transportată la spital, de către un echipaj medical, în vederea izolării”, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: