Nuntă cu scandal. Condamnări pentru gașca lui Sandokan

Marinică Bonculescu, interlopul din cartierul târgujian Obreja, cunoscut sub numele de „Sandokan”, a primit o nouă condamnare. Bărbatul a scăpat cu 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de 2 ani. În acest timp, el este obligat să frecventeze două programe de reintegrare socială și să muncească 100 de zile lucrătoare în folosul comunității.

Sandokan a fost implicat, în urmă cu mai bine de 4 ani, într-un scandal produs la o nuntă celebră ce a avut loc în comunitatea de romi de la Târgu Cărbuneşti. Manelistul Nicolae Guță a cântat la bairam, iar nuntașii s-au încăierat de la dedicaţii, în scandal fiind folosite mai multe arme albe și au fost trase în aer câteva focuri, fără să fie cineva rănit.

La o lună de la nunta cu scandal, mascaţii au descins la mai multe adrese din Târgu Jiu, Târgu Cărbunești, București și Balș, şapte persoane fiind ridicate atunci de acasă și duse la audieri. Printre acestea și „Sandokan”, condamnat cu mult timp în urmă pentru o crimă comisă în cartierul Obreja și implicat în numeroase alte scandaluri.

Amicii lui Sandokan au primit și ei pedepse mici, fiind condamnați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Scarlat (fost Bîrchi) Florin, zis „Prințul”, din Balș, a fost condamnat la 1 an și 2 luni de închisoare tot cu suspendare, pe un termen de supraveghere de 2 ani. Teletin Romeo zis „Sorin”, Valentin Gușiță zis „Faur”, Cristinel Căldăraru și Manix Iamandică, zis „Badea”, au fost condamnați la 9.950 lei amendă penală, reprezentând 199 zile-amendă a 50 lei ziua. Tot la amendă penală, dar în sumă de 11.950 lei, a fost condamnat și inculpatul Marius Nisciuc.

Toți cei șapte vor trebui să achite cheltuieli judiciare statului de 2.000 de lei. Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 30 iulie nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.
Sandokan mai este anchetat într-un dosar în care este acuzat că a fost la un pas să comită o nouă crimă în cartierul Obreja.

Vizualizări: 3,454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: