Bătrâna care trăia în gara din Craiova s-a întors acasă

Femeia care trăia de săptămâni bune în gara din Craiova s-a întors acasă, în comuna gorjeană Turburea. Primarul Ion Bîrcă a trimis o maşină să o ia, după ce a văzut povestea la televizor. Femeia spune că a plecat de acasă din cauza demonilor, iar în gară l-a găsit pe Dumnezeu.

Singurătatea a fost prea apăsătoare pentru Maria Guţă, femeia care şi-a pus toată agoniseala în saci şi a plecat de acasă. Două luni a stat în gara din Craiova, pe o băncuţă de lemn. Spune că nu a dormit, că nu îi mai este somn. A stat şi s-a uitat la lume şi a vorbit cu Dumnezeu. Avea de gând să mai stea câteva zile, apoi să plece la mânăstire.

Maria Guţă are o casă la Turburea pe care spune că a construit-o cu mâinile ei. Nu a dat-o nimeni afară, a plecat singură pentru că, spune ea, are şase demoni în curte. Susţine că îi vine rău dacă stă la ea acasă, cel mai probabil fiind însă din cauza singurătăţii. Bătrâna i-a surprins pe călători cu zâmbetul ei, dar spune că zâmbeşte pentru că în gară aude slujba dedicată Domnului.

Pe Maria Guţă nu a dat-o nimeni dispărută până când nu a apărut la televizor. Primarul Ion Bîrcă a aflat povestea din presă şi a trimis o maşină la Craiova, să o aducă pe bătrână la casa ei. Se pare că aceasta a făcut acte pe casă unor vecini, cu clauză de întreţinere, dar aceştia nu prea sunt interesaţi de soarta ei.

Vizualizări: 1,461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: