Strigăt de disperare. Caută un medic care să-i ajute fiul

Ionel Foanene, din comuna Muşeteşti, cere din nou ajutor pentru fiul său. Ionuţ are 30 de ani şi depinde complet de părinţi, după ce în urmă cu cinci ani a ajuns la spital cu o banală răceală şi a plecat de acolo aproape paralizat. Părinţii cred că băiatul şi-ar putea reveni cu un tratament adecvat, de aceea cer să fie sprijiniţi pentru a lua legătura cu un specialist, din ţară sau din străinătate, care le-ar putea oferi o soluţie.

Ionuţ Foanene avea 25 de ani când s-a îmbolnăvit. S-a dus la medicul de familie, care i-a spus că suferă de gastrită, dându-i tratament pentru vindecarea acestei boli. Pentru că se simţea tot mai rău, Ionuţ a fost dus de tatăl său la spitalul din Bumbeşti Jiu. Aici, i-au pus acelaşi diagnostic: gastrită. În urma unei injecţii, tânărul a făcut şoc anafilactic, intrând în comă pentru câteva zile. De aici a fost transportat la Spitalul 700, unde medicii au considerat că acesta are probleme cu glanda hipofiză. Băiatul s-a simţit însă tot mai rău şi a ajuns să nu mai poată vorbi.  Deşi părinţii au cheltuit o avere, medicii nu au reuşit să le vindece băiatul.

„Copilul are fobie de medici, m-aş duce şi până în străinătate să-l vadă. Oamenii cu suflet mă pot ajuta cu informaţii, să trimit documentele la o clinică din ţară sau străinătate să-i dea un tratament specific bolii lui. Trimit analizele, dar să mă ajute cu o legătură la un medic din străinătate. A văzut că sunt în Germania clinici. Starea de sănătate i se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Înainte mai făcea genuflexiuni, acum are o anumită reticenţă, o anumită negativitate”, a explicat Ionel Foanene.

Cei care pot ajuta familia Foanene cu informaţii utile, despre clinici sau medici care l-ar putea sprijini pe Ionuţ, pot lua legătura cu tatăl băiatului la numărul de telefon: 0764.946.855.

Vizualizări: 7,260

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: