Bătut şi tâlhărit pentru 50 de lei şi o ţuică

Un bătrân din Hurezani a fost bătut în propria locuinţă de prietenul de pahar care a vrut să-i fure 50 de lei. Nicolae Zăstran, de 75 de ani, a ajuns la spital cu răni care nu-i pun viaţa în pericol, deocamdată. Acesta s-a plâns de  poliţiştilor că a fost agresat cu o zi înainte de un amic de pahar pe care l-a recunoscut, în ciuda faptului că agresiunea s-a consumat pe întuneric, noaptea. Poliţiştii care au mers la Hurezani au stabilit că Zăstran a consumat băuturi alcoolice cu Marius Buioca, de 33 de ani, din Vladimir, care, astfel, a aflat că bătrânul tocmai primise pensia.

Buioca a revenit seara la casa bătrânului, împreună cu Constantin Covercă, un tânăr de 19 ani din Hurezani, cu care vreoia să fure diferite lucruri de prin casa lui Zăstran, ştiind că acesta este băut. Bătrânul i-a auzit însă pe cei doi cotrobăindu-i prin locuinţă şi atunci s-a dus la ei, cu intenţia de a-i da afară, numai că aceştia l-au luat la bătaie, după care i-au furat cei 50 de lei şi câteva lucruri de prin casă. Printre lucrurile furate se numără şi băutură alcoolică, hoţilor plăcându-le ţuica şi vinul bătrânului.

Cei doi au fost prinşi de poliţişti în scurt timp, urmând să fie prezentaţi unei instanţe pentru a li se emite mandate de arestare preventivă. Ambii au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţişti, fiind acuzaţi de tâlhărie.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: