Bază sportivă de ultimă generaţie la Rovinari. Ce tarife aplică primăria

Autorităţile locale din Rovinari au inaugurat duminică o bază sportivă în care au investit peste 200.000 lei de la bugetul local. Baza urmează să fie întregită şi cu alte terenuri, spune primarul Robert Filip, care vrea să le ofere cetăţenilor cele mai bune condiţii de practicare a sporturilor.

Baza sportivă de la Rovinari dispune la momentul actual de teren pentru tenis de câmp, teren pentru minifotbal, iar de jur împrejurul lor se montează în câteva zile pista de tartan. Totodată, în maxim două luni, împătimiţi ai sportului vor avea şi teren de baschet şi volei. „După ce vom termina şi pista de tartan urmează să facem terenul de volei şi vom avea o bază completă, iar anul care vine vom face un balon să avem şi noi un balon în oraş să putem să avem condiţii şi pe timp de iarnă. În maxim două luni vom avea de la cap la coadă baza de baschet, după care vom avea tenis de picior, avem acum tenis de câmp, avem minifotbal şi urmează şi volei”, a declarat Robert Filip, primarul din Rovinari.

Baza sportivă a fost inaugurată în prezenţa a peste 300 de tineri care s-au arătat dornici să probeze baza sportivă. „Urmează să stabilim nişte tarife minime ca să joace toată lumea, indiferent de vârstă sau de condiţia socială. Banii au venit din bugetul local, au fost 200.000 lei şi cred că mai avem de cheltuit 200.000 lei ca să finalizăm cu totul”, a declarat Robert Filip, primarul din Rovinari.  

Galerie foto



Vizualizări: 3,495

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: