Bazin de înot ca la Târgu-Jiu, într-o comună din Gorj

Comuna Jupânești se află pe lista sinteză a Companiei Naționale de Investiții pentru finanțarea construirii unui bazin de înot în localitate. Autoritățile locale au ținut să precizeze că bazinul care se va realiza în satul Vidin, va fi ca fel ca cel din Municipiul Târgu-Jiu și care a fost recepționat la finele anului trecut.

Copiii din Jupânești vor avea posibilitatea să învețe să înoate chiar la ei în comună, la bazinul care se va realiza cu bani de la Compania Națională de Investiții. Autoritățile locale au ales ca investiția să fie realizată în satul Vidin și au și o explicație pentru această decizie.

”Suntem pe lista sinteză cu această investiție la Compania Națională de Investiții și în mod sigur o să primim finanțarea. Bazinul de înot va fi în satul Vidin care se află doi kilometri de orașul Târgu-Cărbunești și ne-am gândit că poate să deservească și tinerii de aici. Va fi o construcție nouă, și va arăta la fel ca bazinul inaugurat recent la Târgu-Jiu. Copiii din Jupănești vor beneficia de gratuite la bazin”, a declarat edilul din Jupânești, Ion Gârniceanu.

Proiectul pentru această investiție a fost depus la CNI în primăvara anului trecut.

La nivelul județului Gorj, comuna Bustuchin mai are un bazin de înot realizat la standarde europene, numai că acesta nu este acoperit.

Vizualizări: 5,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: