Bazinele de la Săcelu, încă închise

Deși suntem în iulie, Complexul Energetic Oltenia încă nu a deschis bazinele de la Săcelu și nici baza de tratament. Pandemia și vremea capricioasă au ținut și alte ștranduri închise. La Săcelu este nevoie de unele investiții, după care bazinele ar putea fi deschise, dar nimic nu este sigur.

“Din păcate, acea bază și toate unitățile turistice sunt eficiente atunci când sunt deschise pe un termen mai mare. Suntem în iulie, mai poate funcționa două luni. Avem nevoie de investiții acolo. Am constituit o comisie care să facă necesarul de investiții pentru a da drumul cât mai repede la această bază. Vom încerca să punem în funcțiune cel puțin plaja cu bazinele din stațiunea Săcelu”, a explicat Daniel Burlan, managerul CEO.

Un angajat se va ocupa de bază. „Am discutat cu cei responsabili să facă un inventar al lucrărilor. În acest moment, nu se poate intra la bazine. Nu avem acolo niciun responsabil care să se ocupe de bază pentru că îl țineam degeaba cât este închisă baza, dar vom desemna pe cineva să conducă acea bază cât va fi deschisă”, a mai declarat Burlan, la Tele3.

Ultima dată, plaja din Săcelu a beneficiat de investitii de modernizare în anul 2013. Acolo sunt 100 de sezlonguri, umbrele, dușuri, grupuri  sanitare, punct de prim ajutor și o terasă. 

Bazinele cu apă minerală au valoare terapeutică prin conţinutul bogat în sulf, clor, brom şi iod.

Vizualizări: 1,679

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: