Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Beat la volan

Poliţiștii din Turceni, în timp ce acționau pe DE 79, pe raza localității Plopșoru au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un cap de pod.În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Plopşoru, care nu a suferit leziuni în urma impactului. De asemenea, conducătorul auto emana halenă alcoolică în aerul expirat, motiv pentru care i s-a solicitat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând ambele solicitări.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Vizualizări: 1,226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: