Beat şi fără permis a accident o minoră

Un tânăr de 19 ani a ajuns după gratii după ce a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi a provocat un accident de circulaţie soldat cu victime.

Evenimentul a avut loc pe 9 iulie, la orele 01:00, când Poliţia Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată prin 112, de către un participant la traficul rutier, cu privire la producerea, pe raza localităţii, a unui accident de circulaţie soldat cu victime.

Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului unde l-au găsit pe G.D.A., de 19 ani, din comuna Hurezani, judeţul Gorj. Acesta condusese un autoturism, pe strada Pieţei din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard metalic.

În urma impactului, o minoră în vârstă de 15 ani, din comuna Căpreni, judeţul Gorj, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni corporale, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că tânărul de 19 ani nu posedă permis de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice. Testat cu aparatul etilotest, G.D.A. a prezentat o concentraţie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: