A intrat cu mașina în stâlp

Un bărbat de 67 de ani din Drăguțești a ajuns la spital după ce s-a lovit cu mașina de un stâlp situat pe strada 14 Octombrie din municipiul Târgu Jiu. Șoferul se afla singur în mașină și nimeni nu-și explică ce s-a întâmplat. Deodată a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de stâlp. La fața locului s-a deplasat și o autospecială de la descarcerare. Victima a suferit mai multe leziuni, însă starea acestuia este stabilă.

Martorii aflați la fata locului nu-si explică ce s-a întâmplat cu șoferul și cum a ajuns cu mașina în stâlp. Oamenii cred că fie a adormit la volan, fie i s-a făcut rău. “Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Mergea cu mașina în fața mea și deodată l-am văzut că s-a izbit cu mașina în stâlp. Nu avea viteză, avea maxim 40 de km/oră. Cred că i s-a făcut rău la volan. Am coborât imediat și l-am ajutat să-și scoată picioarele de sub fiare. Era plin de sânge la cap și la brațe”, a declarat un alt șofer. Cea mai mare sperietură a tras-o însă o femeie care tocmai trecuse prin fața stâlpului și după câteva secunde a auzit bubuitura. Când s-a uitat în spate şi a văzut mașina izbită de stâlp a leșinat.

Oamenii care au ajuns prima dată la fața locului au chemat atât salvarea, dar și echipele de la descarcerare pentru a-l scoate pe bărbat dintre fiarele contorsionate. “Am fost solicitați să intervenim la scoaterea unei persoane, victima unui accident rutier. Ne-am deplasat la fața locului, însă între timp personalul de pe salvare, ajutat de oamenii din jur au reușit eliberarea victimei dintre fiare”, a declarat Stanciu Stanciu, șef gardă de intervenție ISU Gorj.

Bărbatul de 67 de ani a fost imediat transferată la spital cu multiple traumatisme, însă starea sa de sănătate este stabilă, susțin medicii Unității de Primiri Urgențe din Târgu Jiu.

Polițiștii vor continua cercetările pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: