Bebe Mladin, în arest după ce şi-a înjunghiat soţia

O gorjeancă din Buduhala a văzut luni seara moartea cu ochii după ce soțul său a înjunghiat-o pe motiv că o suspecta de infidelitate, asta în ciuda faptului că nimeni din sat nu-i confirmă suspiciunile. Femeia ajunge pentru a opta oară la spital, rănile suferite de ea fiind cele mai grave de când soțul îi tot aplică la „corecții”, ceea ce a și dus la încătușarea acestuia de către polițiști.

La cei 62 de ani ai săi, Bebe Mladin nu a avut nicio remușcare după ce și-a vărsat furia pe soția sa. Și-a dat seama însă că a întrecut măsura și a mers la o vecină să își anunțe isprava și să ceară ajutor, totul întâmplându-se pe fondul consumului exagerat de alcool, țuica proaspătă făcută în această perioadă arătându-și efectele. „Eram prin curte când a venit el și a strigat la poartă să vin să sun la salvare că i-a tăiat gâtul lui vecina. Mi-a zis că a pedepsit-o pentru că ar trăi cu un vecin din sat, nu e adevărat. E exclus ca femeia asta să fi făcut așa ceva pentru că e muncitoare, iar el a bătut-o de nu știu câte ori, el fiind și cu băutura”, a spus Luminița Mischie, o vecină a celor doi soți.

În stare gravă

Vestea că Mladin și-a bătut iar nevasta și a și înjunghiat-o s-a răspândit repede pe ulița din Buduhala, oamenii ieșind la porți ca la Pițărăi, toți fiind curioși să afle ce s-a întâmplat. Când au văzut și ambulanța că a plecat cu rănita s-au gândit la ce putea fi mai rău, însă, la spital, medicii au dat asigurări că femeia e stabilă, chiar dacă a fost rănită grav. „Femeia în vârstă de 56 de ani a fost agresionată de soț și prezintă o plagă înjunghiată. Este în șoc hemoragic și a pierdut mult sânge, dar acum a fost stabilizată”, a menționat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Ramona Oprea.

Curiozitatea localnicilor față situația din familia Mladin a fost dată și de faptul că oamenii știau de bătăile primite de femeie. Individul nu a ajuns însă niciodată în spatele gratiilor, chiar dacă, nu de mult, a vrut să își înjunghie un vecin care îl văzuse lovindu-și nevasta. „M-am uitat peste gard să văd ce mai fac, că tot așa se certau de mama focului, și m-am trezit cu el că a venit la mine cu cuțitul și a zis că mă omoară. M-am gândit atunci că nu aveam la mine nici măcar o nuia ceva ca să-l țin la distanță, dar până l-a urmă i-am luat cuțitul și am scăpat. Am dus eu cuțitul la Poliție și nu i s-a întâmplat nimic, a primit o amendă”, spune Gheorghe Saragea.

Arestat

De teama bătăilor primite, femeia înjunghiată fugea deseori de acasă și se refugia pe la vecine sau pe la copiii săi, după cum au mărturisit cei care o cunosc, agresorul său ajungând în cele din urmă în spatele gratiilor. Mladin a fost așteptat de către anchetatori vreo câteva ore pentru a se trezi din beție, după care a fost luat la întrebări, el primind inițial o ordonanță de reținere de 24 de ore, în cursul nopții de luni spre marți fiind audiat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Ieri a fost dus la Tribunal cu propunerea de arestare preventivă și a primit mandat pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor. Acuzația respectivă îi poate aduce ani de pușcărie, fiind cert că Mladin nu-și va mai petrece ultima parte a vieții alături de soția pe care o bătea mai des ca pe covoarele din casă.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: