Maşini cu cărbune furat, surprinse în trafic

Sute de autovehicule au fost verificate de poliţiştii gorjeni, în perioada 23-26 iulie, în cadrul unei acţiuni dispuse de prefectul de Gorj, pentru combaterea transporturilor ilicite de mărfuri. La acţiune au participat reprezentanţi ai Jandarmeriei şi Gărzii de Mediu. Au fost confiscate 56 de tone de cărbune şi 12 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de provenienţă.

Au fost verificate peste 400 de autovehicule şi legitimate 487 de persoane, iar ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 128 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de aproximativ 65.000 lei.

Poliţiştii au indisponibilizat în vederea confiscării cantitatea de 57,560 tone cărbune lignit bulgări, 12 mc material lemnos, 2,8 tone de zgură cu inserţii de aluminiu, pentru care persoanele verificate nu au prezentat documente legale de provenienţă.

M.I., de 32 ani, din Rovinari, s-a ales cu o mie de lei amendă fiind prins că transporta cu o autoutilitară cantitatea de 4 mc material lemnos esenţă fag, pentru care nu deţinea documente legale de provenienţă. Aceeaşi amendă a primit-o şi O.A., de 24 ani, tot din Rovinari, transporta cu o autoutilitară, pe DC 71 Rogojelu, cantitatea de 6.940 kg cărbune bulgări, fără documente legale de provenienţă. Un al rovinărean, V.V.V., de 30 ani, transporta cu o autoutilitară cantitatea de 7 tone cărbune, fără documente de provenienţă.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: