Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Becali sare la gâtul impresarului !

Vestea că Maxim refuză Steaua nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali. Patronul din Ghencea îl acuză pe impresarul Marinescu că îl influenţează negativ pe Maxim. „Maxim nu are nici o vină. E un copil şi îl distruge impresarul, o să-l nenorocească. Ne învaţă pe noi Marinescu cum să transferăm, ce să spunem la presă. E păcat de Maxim, pentru că e talentat. Rămâne la Pandurii, mai trece un an şi nimic, pentru că alte oferte nu mai are. Are el oferte din Australia şi din Noua Zeelandă”, spune ironic Becali care era pregătit să facă un efort financiar considerabil pentru a-l avea pe Maxim. „Eu îl iau că mizez că o să fie mare fotbalist, dar acuma e cumva? Mi-a spus cineva care se pricepe la fotbal că el nu e peste Tănase sau Chipciu şi n-are cum să joace la naţională titular. Eu mizam că îl aduc şi se pregăteşte 6 luni sau 1 an şi creşte fizic. Dacă se ia după impresar, ajunge să plimbe cafele prin Spania.”

„El nici n-are o viaţă profesionistă chiar bună, dar nu spun mai multe. Acum el sună vedetele, dar cine stă de vorbă cu Maxim de la Pandurii care câştigă 2.500 de euro? Dacă era la Steaua, pac, răspundeau vedetele.”     Gigi Becali, patron Steaua

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: