Morega: PNL, tot mai jos. Cum explică Vîlceanu

Fostul președinte al PNL Gorj, Dan Ilie Morega, consideră rușinos rezultatul obținut de liberali duminică la alegerile parțiale de la Telești. Locul al treilea, mult sub ALDE, a fost ocupat de candidatul liberal Constantin Croicu. Președintele PNL Gorj Dan Vîlceanu spune că partidul lui a pierdut pentru că nu a avut candidat.

Morega crede că problema este la conducerea județeană a PNL. „PNL o ia tot mai jos, mai jos, mai jos. Au avut la alegerile parlamentare 14,75% din câte cunosc, iar acum 10%. Asta arată slaba organizare și slaba conducere a organizației județene de partid. Chiar dacă președintele lor Dan Vîlceanu a mers în campanie cu candidatul, nu au putut să obțină mai mult de zece procente”, a spus Morega la un post de radio.

Dan Vîlceanu are o explicație pentru rezultatul prost: „La Telești ne-am clasat pe locul al treilea pentru că nu am avut un candidat. Ca să poți să emiți pretenții să câștigi o primărie trebuie să îți crești un candidat, ori noi l-am găsit pe candidatul nostru cu o săptămână sau două înainte de începerea campaniei. Nu poți câștiga așa. În mod normal, ca să poți câștiga, trebuie să îți crești candidat din timp”.

Alegerile din Telești au fost câștigate de Ion Mischie de la PSD cu peste 900 de voturi, urmat de Cristian Mischie de la ALDE cu 370 de voturi, în timp ce liberalii au luat mai puțin de 150 de voturi.

Vizualizări: 713

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: