Zvonul lui Popeangă l-a șocat pe Boza. „Este incredibil!”

O afirmație făcută de fostul deputat Vasile Popeangă l-a șocat pe managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza. Liberalul a spus la un post de radio că Boza a fost văzut vineri noaptea făcând campanie candidatului ALDE de la Telești. Și nu era singur, ci cu președintele PMP Gorj, Nicolae Davițoiu!

Politicienii din Gorj continuă să vorbească mult despre nimic și au ajuns chiar să lanseze în spațiul public zvonuri pe care nici ei nu le cred. A făcut-o fostul deputat Vasile Popeangă, acum liberal, care a spus la Radio Infinit că i-a spus cineva de la Mișcarea Populară că șeful PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, îi făcea vineri noaptea campanie candidatului ALDE din Telești, împreună cu managerul Complexului Energetic Oltenia. Totul într-o relatare destul de incoerentă, la finalul căreia Popeangă a spus ironic: „Vedeți, zvonuri. Davițoiu nu s-ar trăda nici pe el, cum să trădeze partidul?”

Boza: Încetați, vă rog!

Cel mai șocat de relatarea lui Popeagă a fost Sorin Boza, care l-a inclus pe acesta la categoria „ex-politicieni”. Boza a reacționat pe pagina de socializare, unde a scris că este incredibil cum unii ex-politicieni se folosesc de numele lui în certurile lor. „Mă minunez să văd oameni ce au condus această țară să vină în spațiu public cu astfel de gogoși! Asta e culmea afirmațiilor făcută săptămâna aceasta în presa din Gorj!! Eu să merg cu domnul Davițoiu noaptea de vineri să fac campanie în Telești”, a scris Boza, cu mențiunea că nu a făcut și nu face politică, dar și că nu a fost niciodată într-o campanie electorală. „Încetați va rog sa îmi asociați numele cu cine visați noaptea”, a mai scris Boza.

O reacție a avut și președintele ALDE Gorj, Dian Popescu, care a spus din start că sursa lui Popeangă a făcut o confuzie, în campanie fiind vineri doi secretari de stat. „Cred că l-a confundat cu secretarul de stat Robert Tudorache de la Energie sau cu Teiu Păunescu de la Muncă. Campania a fost transmisă în direct pe facebook”, a spus Dian Popescu.

Popeangă: Mare sculă pe basculă

Zvonul lui Popeangă l-a enervat mai mult pe Nicolae Davițoiu de la PMP. „Este o foarte mare eroare, domnul Popeangă este profesionist în ale dezinformării. Sunt printre cei mai vehemenți critici ai domnului Boza, cum să merg cu el în campanie pentru alt partid? Să stea acasă, că e pe lângă subiect”, a spus Davițoiu la Radio Infinit.

Culmea, tot Popeangă a fost cel care s-a supărat, cu argumentul că nici el nu a crezut zvonul, dar dacă tot l-a auzit, l-a spus mai departe. „Eu am spus de niște zvonuri, repet, zvonuri, nu văd de ce s-ar supăra. Ăsta e gradul lui de înțelegere. Nici eu nu cred zvonul ăsta. El vorbește, când l-a trădat pe cel mai bun prieten al lui, Doru Iriza? Ai prins niște prilejuri și ai făcut niște bani, asta nu înseamnă că ești mare sculă pe basculă”, a fost replica lui Popeangă pentru Davițoiu.

Vizualizări: 4,041

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: